Назад Начало Новини КАМ-04 с атрактивен щанд на международното изложение „БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА “

КАМ-04 с атрактивен щанд на международното изложение „БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА"

Участието на фирмата е ценна възможност да представи своята богата продуктова гама, да се срещне с настоящите си клиенти и да обсъди възможностите за партньорство с най-добрите професионалисти в бранша. Специализираният форум е уважавана платформа за срещи на търговци на крепежни елементи, архитекти, проектанти, инвеститори и строителни предприемачи.

КАМ–04 се представя в партньорство с естонската компания Arras Construction Furniture OU, чийто ексклузивен дистрибутор за България е, както и с Klimas Wkręt-Met - най-големия производител на крепежни системи с топ качество в Полша и Централна Европа.

Освен върху многообразието от крепежни елементи като винтове за дърво, метал, сухо строителство, болтове, гайки, шайби, планки и основи, компанията ще акцентира и върху иновативните дюбели за топло – изолация на своя полски партньор:

  • ECO-DRIVE-8 – дюбел за изолация с метален пирон и телескопичен дизайн. Предназначението на продукта е за надеждни и сигурни закрепвания на меки изолационни материали към различни типове основи чрез завинтване на металния пирон. При монтаж чрез завинтване се елиминира вероятността от нараняване на изолационния материал, а главата на дюбела прониква в изолацията. Върху нея се поставя изолационна шайба, елиминираща вероятността от поява на термомост, а повърхността се подравнява и улеснява последващата обработка.
  • WKTHERM-S 8 – иновативен дюбел за изолация с метален пирон. Продуктът се използва при разнообразни топлоизолационни материали.


Не пропускайте да ни посетите!

Кога: 7 - 10 март

Къде: Щанд А13 в Зала 3 на Интер Експо Център – София

Очакваме Ви!