Назад Начало Продукти Винтове Винт за дърво

Винт за дърво

Филтри
14 Продукта
Сортирай
На страница по

ВИНТОВЕ ЗА ДЪРВО

Висококачествени винтове на добри цени от КАМ 04 ООД. Разчитайте на изделия, сертифицирани по DIN, ISO и БДС стандарт.

При нас ще откриете:

ВИНТОВЕ ЗА ТАЛАШИТЕНИ ПЛОСКОСТИ

Винтовете за талашитени плоскости се предлагат с фрезенкова или овална глава. Предвидена употреба - за закрепване на талашитени плоскости, елементи от дърво и детайли към талашитени или дървени основи. Като крепежен елемент при окомплектоване на дюбели.

ВИНТОВЕ ЗА ДЪРВО ТОРНАДО (ВРЪХ ТИП 17)

Винтовете за дърво са подходящи за конструкции, които са подложени на силни напрежения. Използват се предимно в дървена дограма, при производството на мебели, беседки, капаци и големи конструкции от дърво. Фрезенковата глава осигурява естетичен завършек на крепежа. TORX  формата на шлица  дава възможност за по-висок въртящ момент, без да е необходимо по-голямо налягане. Специалният  връх "тип 17"  осигурява лесно и бързо проникване, дори и в най-твърдата дървесина.

ВИНТОВЕ ЗА ДЪРВО С ШЕСТОСТЕННА ГЛАВА (ПАТЕНТ)

Винтовете за дърво с шестостенна глава се използват за конструкции, които издържат тежки товари. Подходящи са за окачване на радиатори, при производството на мебели, както и за монтиране на греди или дъски към бетон. Затягането на шестостенната глава се извършва с гаечен ключ.

ЕВРО ВИНТОВЕ

Евровинта е специален винт за дърво, проектиран за различни закрепвания в мебелната индустрия - панти,обков,лайсни и др.  Характеризира се с  по-голям диаметър на нарезната част и по-голяма стъпка на резбата.  Върхът е тъп,  а главата е плоска - тип фрезенк. Задвижването на винта е PZ 2.   В сравнение със стандартните винтове за талашит  eвровинта осигурява много по-надеждно закрепване.

КОНФИРМАНТНИ ВИНТОВЕ ( С ВЪТРЕШЕН ШЕСТОСТЕН )

Конфирматните винтове са винтове за дърво изработени от високоякостна въглеродна стомана, която ги прави гъвкави. Този вид винтове са лесни за монтиране и издържат много тежки товари. Вътрешният шестостен спомага за бързо и лесното монтиране само с една ръка с имбусен Г-образен ключ. Конфирматните винтове държат здраво, дори и при наличие  на пори в ПДЧ-то.

КОМБИНИРАНА ШПИЛКА

Комбинираните шпилки са с TORX задвижване, с нарязана рапидна резба от едната страна и метрична от другата. Тези шпилки могат да бъдат със и без шестостенен преход между резбите. Те са подходящ крепеж за монтиране на скоби за тръби, при монтиране на детайли към стени или за съединяване на два или повече детайла

Компанията ни е сред водещите доставчици и дистрибутори на крепежни елементи (в това число и винтове за дърво) от популярни и доказали се на световно ниво производители на крепежни елементи. Освен това ние можем да ви предложим и винтове с наша търговска марка на достъпни цени, които високо се ценят не само на родния, но и на международния пазар за продажба на крепежни елементи.

Винтове за дърво