Назад Начало Продукти Винтове Винт за метал

Винт за метал

Филтри
14 Продукта
Сортирай
На страница по

ВИНТОВЕ ЗА МЕТАЛ

Тези винтове могат да бъдат – самопробивни или самонарезни

Фирма Кам 04 ООД предлага богат асортимент от винтове за метал.

Разчитайте на изделия, сертифицирани по DIN, ISO и БДС стандарт.

При нас ще откриете:

Самонарезни винтове

Поцинковани с лещовидна глава. Предвидена употреба - за закрепване на детайли към метални основи. В зависимост от основата е възможно необходимоста от предварително разпробиване.

Самопробивни винтове

Поцинковани с лещовидна,фрезенкова или шестостенна глава. Предвидена употреба -  за закрепване на ламаринени покрития, обшивки и покривни конструкции.

С шайба или без шайба

Този вид са с шестостенна глава с уплътнителна EPDM шайба или без - Предвидена употреба -  свързване на метални профили в системи без необходимост от предварително разпробиване.

Цветна глава с шайба

Цветна  шестостенна глава с шайба - (метал-метал) или (метал-дърво) - Покритие с най-високо качество и закаляване с инфрачервена светлина, гарантират висока устойчивост на механични увреждания по време на закрепването. Покритието има също и анти-корозионно действие. Галваничното цинково покритие осигурява висока защита срещу корозия и устойчивост на механични увреждания по време на закрепване. EPDM шайба - отлични само-залепващи свойства, осигурява здрава връзка.

Винтове за сандвич панели

Този вид крепежи са с шестостенна глава - служат за монтиране на сандвич панели към метални конструкции. Характерна специфика при този вид винтове е, че имат два различни диаметъра на резбите:
d1 – диаметър 6.3 мм. Тази резба е предназначена за захващане на сандвич панела
d2 – диаметър 5.5 мм. Тази резба е предназначена за проникване и захващане в металната основа.

Самонарезни винтове- еднопосочен слот

Самонарезни винтове еднопосочен слот – изработени са от неръждаема стомана клас А2. Основното им приложение е допълнително закрепване на регистрационните табели на автомобили с цел предотвратяване на кражба.

С крилца

Предназначени са за свързване на дървени елементи към метални конструкции. Чрез крилцата разположени след свредлото на винта в дървото се пробива отвор по - широк от диаметъра на винта. По този начин винта свободно преминава през дървото. При достигане на металната конструкция свредлото пробива отвор, крилцата се чупят и винта се завива в метала. 

винтове за метал