Назад Начало Продукти Дюбели Дюбели за прег.стени/сухо стр.

Дюбели за прег.стени/сухо стр.

Филтри
20 Продукта
Сортирай
На страница по

При нас ще откриете голямо разнообразие от дюбели за гипсокартон и газобетон или по-известни на специалистите по строително-монтажни дейности - дюбели за сухо строителство. Тук ще откриете различни видове, размери и марки дюбели за преградни стени от единичен и двоен гипсокартон, както и инструменти и пособия за техния монтаж.

Дюбел за преградни стени усукващ TPW

Иновативен тип дюбел, с имплантирана към него монтажна капачка. Монтажната капачка се поставя и притиска към дюбела. Винтът преминава през отвора на капачката. Цилиндричната част на монтажната капачка, проникнала в горната част на дюбела, осигурява плътно и надеждно притискане към основата. Притискането е равномерно от двете страни и не разрушава или деформира гипсокартона. Дизайнът осигурява дюбела срещу превъртане в отвора, по време на завиване. Възможна е комбинацията с винтове за дърво или талашит. Яката на дюбела не позволява потъване в отвора при неговото завиване.

Дюбел за сухо строителство (ПЕПЕРУДА) в комплект с винт фрезенк- CPP

Подходящ за монтаж при сухо строителство и други плоскости с дебелина от 12 до 18мм. Специалното разтваряне на дюбела във вид на чадър му позволява да работи в кухини, като затяга на гърба на плоскостта. Яката не позволява на дюбела да пропадне в пробития отвор. Ръбовете на яката осигуряват дюбела срещу превъртане в отвора. Подходящ е за фиксиране на аларми, датчици за движение, корнизи, лампи, рафтове, рамки за картини и др

Дюбел за гипсокртон- турбо (пластмасов)

Дюбелът е изработен от полиамид и е самопробивен. Винтовата резба, разположена върху повърхността на дюбела, осигурява здраво захващане за основата. Дюбелът турбо се използва за работа в гипсокартон. Той е предназначен за закрепване към меки материали, които могат да се разпаднат или да се разслоят (листове от гипсокартон, ПДЧ).  Дюбелът се завинтва директно в стената, без подготовка, с помощта на отвертка. Инсталирането е много лесно и не изисква допълнителни умения. Ако е необходимо, дюбелът  турбо може лесно да бъде демонтиран, без да се разруши основата.

Дюбел за гипсокртон - турбо (метален)

Металните дюбели са направени от цинк, алуминий или нисковъглеродна стомана. Тези крепежни елементи са покрити с антикорозионен разтвор, така че са устойчиви на влага и не корозират по време на работа. Това увеличава експлоатационния живот в сравнение с други дюбели. Използват се при изграждате на допълнителни рамкови елементи в помещението или за окачване на тежки шкафове. Комплектова се с винт: - Оптимален вариант – 4.0х30 или 4.5х30

Метален дюбел плосък за гипсокартон

Тези дюбели са изработени от поцинкована стомана и са особено подходящи за закрепване на интериорни продукти към стени от гипсокартон до 13 мм.  Монтажът е бърз и лесен, без необходимост от предварително разпробиване. Дюбелът се набива с чук в гипсокартона. ОСНОВНО предимство е, че при достигане на метален профил / CD профил / дюбелът го разпробива. След завиване на винта, дюбелът се разтваря и осигурява сигурно и надеждно закрепване.

Комплектова се с винт: - Оптимален вариант – 4.0х30 - Приложими са и винтове с диаметър 3.5 и 4.5 мм

Метален дюбел плосък за двоен гипсокартон и газобетон

Дюбелите са изработени от поцинкована стомана. Основното им приложение е за закрепване на интериорни продукти към стени от двоен гипсокартон 25 мм и газобетон. Дори и в двоен гипсокартон или газобетон монтажът е без необходимост от предварително разпробиване. Дюбелът се набива с чук в гипсокартона / газобетона.. След завиване на винта дюбела се разтваря и осигурява сигурно и надеждно закрепване. Комплектова се с винт: - Оптимален вариант – 4.0х40 - Приложими са и винтове с диаметри 3.5 и 4.5 мм.

Дюбели за сухо строителство