Назад Начало За нас Приоритети

ПРИОРИТЕТИ - В ПОДКРЕПА НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Познаваме пазара, потребностите и желанията на клиентите.

Натрупаният опит ни дава възможност да изготвим персонализирани пазарни предложения в подкрепа на бизнеса на нашите клиенти. Предлагаме комбинация от продукти, услуги, информация и ползи, за да изградим печеливши взаимоотношения с Вас - клиентите, да улесним Вашия работен процес, да създадем стойност и да удовлетворим Вашите нужди и желания.

Затова създадохме комплекс от ПРИОРИТЕТИ В ПОДКРЕПА НА ВАШИЯ БИЗНЕС:

Качество на продуктите

Защитените ни търговски марки Kamfix, Kamtools и MaxxForte са един от най-скъпите ни активи, гаранция за качество  и основата, върху която изграждаме печеливши отношения с клиентите.
Продуктите под наша марка са произведени от водещи производители на крепежни елементи, инструменти и индустриална химия с внедрени системи за контрол на качеството. Доставяме ги  в компактни опаковки с ясни обозначения на типа артикул, стандарт, размер, покритие и баркод.

 

Качество на обслужването

Предлагаме бързо, коректно и професионално обслужване, гъвкави и персонализирани решения, които пестят време и финанси на нашите клиенти.

Бързина на доставките

Знаем, че времето е ценен ресурс за Вас, затова се стараем да реагираме мигновено. В градове с население над 10 000 души доставката е до 24 часа след получаване на заявката; в останалите населени места – до 48 часа.

Високи складови наличности

КАМ-04 ООД поддържа високи складови наличности от над 12000 артикула - крепежни елементи и инструменти. Така създаваме сигурност у нашите клиенти. Партньорите ни знаят, че винаги могат да разчитат на нас като основен доставчик, предлагащ бързо и качествено обслужване.

Маркетингова подкрепа

Освен компетентно обслужване, богата номенклатура и бърза доставка, ние от фирма КАМ-04 ООД осигуряваме и активна маркетингова подкрепа. В помощ на Вашия бизнес предоставяме РЕКЛАМНИ ТАБЛА, СТЕЛАЖИ и ДИСПЛЕИ, които ще обновят визията на Вашите обекти, ще създадат възможности за успешна презентация на продуктовата гама и за оптимизиране на пространството.

Споделена експертиза – двигател за ново начало

С готовност споделяме своите знания и опит с клиенти, които планират да стартират нов бизнес. Вашите отговорности се изчерпват до избор на търговски обект и подбор на служители. Останалото оставете на нас! Напълно безвъзмездно правим подбор на номенклатура за първо зареждане съобразно пазарното търсене и търговската площ, доставяме оборудване, осигуряваме подредба на продуктите и обучение на служителите. 

Сертификати

През 2019 внедрихме система за управление на качеството в съответствие с изискваниятана стандарта ISO 9001:2015. Регламентирането на процесите във фирмата ни позволи бързо и качествено да отговаряме на изискванията и нуждите на клиентите.

Лоялно партньорство

Успяваме да създадем конкурентноспособни предложения, защото поддържаме ефективно партньорство с много други компании – доставчици, рекламни агенции, транспортни компании, включително и с част от конкурентните ни.

Доставчици

Доставчиците ни са важно звено в цялостната система на компанията. В продължение на години успяхме да подберем най-надеждните и коректни партньори, за да създадем стойност за клиентите – качествени продукти, гарантирани срокове за доставка, достатъчно складови наличности

Следвайки своите принципи на работа, КАМ-04 ООД изгражда дългосрочни търговски и приятелски взаимоотношения с над 7 000 клиента. За нас успешното партньорство започва след продажбите. Ние сме част от Вашия успех!