Назад Начало Продукти Инструменти Длета, шила, каналокопачи

Длета, шила, каналокопачи

Филтри
6 Продукта
Сортирай
На страница по

ДЛЕТО, ШИЛО И КАНАЛОКОПАЧ

Електрическият къртач се използва в строителни и ремонтни работи и за работата му се изискват определени консумативи – работни инструменти. При нас ще откриете професионални инстументи с различни размери и гаранция за качество от KAMtools, нашата собствена търговска марка.

Основните консумативи са шила, длета /секачи/ и каналокопачи. Предлагаме ги със захват SDS+ и SDS max.

В зависимост от характеристиките на работата, която се извършва, се използват различни работни инструменти:

ДЛЕТО

Длетата са най-често използваните инструменти при необходимост от строително ремонтни дейности. Тези приставки са особено подходящи при къртене, демонтаж или работа в бетонни контрукции. Използват се за отстраняване на бетон, тухли, камък или други твърди повърхности. Плоските длета предлагани от фирма Кам-04 ООД са приложими за машини с  SDS-plus и SDS-max захват. При нас ще откриете професионални инстументи с различни размери и гаранция за качество от KAMtools, нашата собствена търговска марка.

ШИЛО

Шилата се използват, когато е необходимо да се издълбаят ниши и отвори в различни трайни твърди материали: бетон и стоманобетонни конструкции, за премахване на асфалтови покрития и тухлена зидария,  издълбаване на отвори с точни размери, създаване на отвори за монтажни кутии

КАНАЛОКОПАЧ

Каналокопачът е с режещи ръбове във формата на равномерен полукръг, използван за издълбаване на канали в бетон, , тухли, камък или други твърди повърхности.