Назад Начало Продукти Инструменти Накрайници, удължители, адаптери

Накрайници, удължители, адаптери

Филтри
17 Продукта
Сортирай
На страница по

Накрайници за завиване, наричани още БИТОВЕ.  

Тези работни инструменти могат да бъдат монтирани на винтоверт, бормашина или отвертка за накрайници. Битовете служат за затягане на болтове, винтове за дърво, самонарезни винтове, както и други видове крепежни елементи.  Единият край служи за закрепване към съответния държач или патронник, а другият е работният профил на накрайника.  Тъй като тези инструменти, трябва да пасват точно към съответната глава на крепежния елемент, съществуват различни видове  битове.

Най-често използваните накрайници при монтаж :

-       PH / Phillips / – Те са с кръстата форма в работния профил, а като размери различаваме PH1, PH2, и PH3. Най-често използваният размер от потребителите е PH2.

 -       PZ / Pozidriv / – Те се различават от PH накрайниците, по наличието на четири допълнителни помощни слота в основата. По-този начин се увеличава броят точки на съприкосновение, което допринася за по-голяма ефективност. Най-често използваният размер от потребителите е PZ2.

 -       TX (Torx) – тези  накрайници имат формата на звезда с шест върха. Този тип накрайници осигуряват по-добър контакт и прилагане на по-голяма сила при затягане.

 -       Удължител за накрайник (магнитен) – служи за осигуряване на по - голям обхват и лесно придържане на накрайниците. Изработен от висококачествена стомана.

 Комплекти накрайници, съставени от 8, 23 и 28 броя. Комплектите съдържат различен набор от най-често използваните в ежедневието накрайници. Подходящи за бормашина, винтоверт или отвертка. Разположени в иновативен, практичен и удобен пластмасов, подвижен органайзер. Графично изображение на всеки от накрайниците с обозначение на размерите върху органайзера. Цветно кодиране на всеки от тях. Индивидуално лазерно гравиране на размера и вида в основата на всеки конкретен накрайник

накрайници