Назад Начало Новини ОТКЛИК ОТ FASTENER FAIR, МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ В ЩУТГАРТ, ГЕРМАНИЯ 2023

ОТКЛИК ОТ FASTENER FAIR, МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ В ЩУТГАРТ, ГЕРМАНИЯ 2023

УЧАСТИЕ НА ФИРМА КАМ-04 НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ В ЩУТГАРТ, ГЕРМАНИЯ 2023

Изключително успешно премина участието на фирма КАМ-04 ООД на изложението Fastener Fair Global, което се проведе в периода 21-23 Март 2023г. в град Щутгарт, Германия.

Дългоочакваното издание на събитието приветства 1001 изложители от 46 държави върху изложбено пространство от над 23 000 кв.м., с 1 000 кв.м повече в сравнение с предишното събитие през 2019 г., и зае четири зали за за първи път.

Компанията се представи на ниво редом със световни лидери в индустрията, утвърдили се на пазара както с качество и надеждност на предлаганите продукти, така и с безупречно обслужване на своите клиенти.

На лице бе огромен интерес към презентирания богат асортимент крепежни елементи с марката kamfix и инструменти и аксесоари с марката KAMtools. Той бе подчертано по-висок към групата винтове, метричен крепеж, анкери, дюбели за изолация, свредла и дискове.

 Баха осъществени редица ползотворни контакти не само с настоящи клиенти от всички 12 пазара, на които на този етап се осъществава износ, и потенциални такива, но и с многобройните ни надежните доставчици и нови производители. Изключителни ценни бяха и срещите с професионалисти от сектора. Всичко това повишава очакванията и увереността на екипа за последващо разгъщане на дейността на компаниятна на българския и световните пазари.