Назад Начало Новини УЧАСТИЕ НА ФИРМА „КАМ-04“ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ В ЩУТГАРТ, ГЕРМАНИЯ 2023

УЧАСТИЕ НА ФИРМА КАМ-04 НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ В ЩУТГАРТ, ГЕРМАНИЯ 2023

УЧАСТИЕ НА ФИРМА КАМ-04 НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ В ЩУТГАРТ, ГЕРМАНИЯ 2023

  Фирма КАМ-04 ООД  ще вземе участие за пръв път на изложението Fastener Fair Global, което ще се проведе в периода 21-23 Март 2023г. в град Щутгарт, Германия. Това е девето издание на един от най-известните и посещавани форуми в индустрията - платформа, която предлага възможности за контакти между производители, доставчици, дистрибутори и други професионалисти от сектора. Към момента са заявили участие 920 фирми от 45 страни, като списъкът с изложителите расте ежедневно, а посетителите достигат 12000 души от 90 страни.

   Компанията ще се представи редом със световни лидери в индустрията, утвърдили се на пазара както с качество и надеждност на предлаганите продукти, така и с безупречно обслужване на своите клиенти.

   Едновременно с търсенето на нови партньори, КАМ-04 ще се срещне и с настоящите си клиенти, които са от 12 европейски страни. Можете да посетите изложбения щанд на фирмата в Зала 1, щанд № 130. На него ще се презентира голяма част от портфолиото, състоящо се от богат асортимент крепежни елементи под марката kamfix и инструменти и аксесоари към тях под марката KAMtools.

      Кам 04 - изложение