Назад Начало За нас

ЗА НАС

Презентация

Създадена през 2004 г. от малък, но компетентен и мотивиран екип, днес КАМ-04 е един от водещите вносители и дистрибутори на крепежни елементи и фиксиращи системи в България. Доставяме широка гама изделия по DIN, ISO и БДС стандарт: винтове, болтове, гайки, шпилки, дюбели, анкери, шайби, поп-нитове, свредла, инструменти, планки,закрепвания за фотоволтаични панели и др.

Причините за нашия успех? Наред с отличното качество и конкурентна цена, особено важен приоритет за нас са бързата доставка и постоянен фокус върху изискванията на клиентите.

Добрите резултати успяваме да постигнем с помощта на:

  • Търговски представители – 30 опитни специалисти, които обхващат цялата страна и са персонално ангажирани с всеки един от нашите клиенти.
  • Екип от над 70 квалифицирани служители.
  • Фирмена логистика.
  • Собствен автопарк – повече от 40 автомобила.
  • Вече 20 години опит в сферата на крепежните елементи.
  • Разполага със складова база от 4 200 кв.м и над 9 500 палетоместа.
  • Богат асортимент от над 14 000 складови артикула с голям резерв.
  • Собствени търговски марки Kamfix и Kamtools  - гарант за качество.

Не на последно място е доброто ни партньорство с доказани доставчици от Европа и Азия, всички сертифицирани по стандарт за качество ISO 9001:2000.

КАМ-04 е изключителен представител на фирма Arras Construction Furniture OU – Estonia. Дистрибутор на Klimas Spolka Sp.z.o.o – Poland с търговска марка W-kret met и Fischer Austria GmbH – Austria.

 

История

Историята на фирмата е градивен процес на разширяване на продуктовата гама, изграждане на дългосрочни и лоялни партньорства, както и оптимизиране на фирмената организация и обслужването на клиентите.

Повече

Сертификати и отличия

Фирмата ни разработи и прилага система за контрол на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2015.

Но най-голямото отличие за КАМ-04 е постигнатато доверие между фирмата и всички наши партньори, доставчици и клиенти.

Повече

Приоритети

Продукти с високо качество, гъвкавост и бързина на обслужването и поддържане на богат асортимент в отговор на пазарното търсене са сред водещите приоритети на фирмата и основна предпоставка за нашия успех.
Повече

Партньори

Коректност, доверие, бързина и качество на обслужването са успешните формули за нашето дългогодишно партньорство.