За нас

Представяне

Създадена през 2004 г. от малък, но компетентен и мотивиран екип, днес КАМ-04 е един от водещите вносители и търговци на крепежни и фиксиращи системи в България.  Доставяме широка гама изделия по DIN, ISO и БДС стандарт: винтове, болтове, гайки, шпилки, дюбели, анкери, шайби, поп-нитове, свредла, инструменти, планки и др.

Причините за нашия успех? Наред с отличното качество и конкурентна цена, особено важен приоритет за нас са бързата доставка и постоянен фокус върху изискванията на клиентите.

Добрите резултати успяваме да постигнем с помощта на:

·         Търговски представители – 16 опитни специалисти, които обхващат цялата страна и са персонално ангажирани с всеки един от нашите ни клиента.

·         Екип от над 40 квалифицирани служители.

·         Фирмена логистика.

·         Собствен автопарк – повече от 25 автомобила.

·         Повече от 13 години опит в сферата на крепежните елементи.

·         Собствена складова база  с капацитет от 5 300 палетоместа.

·         Богат асортимент от над 7 000 складови артикула с голям резерв.

·         Собствена търговска марка „kamfix” - гарант за качество.

 

Не на последно място е доброто ни партньорство с доказани доставчици от Европа и Азия, всички сертифицирани по стандарт за качество ISO 9001:2000.

КАМ-04 е изключителен представител на фирма Arras Construction Furniture OU – Estonia. Дистрибутор на Klimas Spolka Sp.z.o.o – Poland с търговска марка W-kret met и Fischer Austria GmbH – Austria

Представяне

Сертификати и отличия

 Най-голямото отличие за КАМ-04 е постигнатато доверие между фирмата ни и всички наши партньори, доставчици и клиенти, изградено в годините на съвместното ни сътрудничество.

Повече

Приоритети

В процеса на своята дейност, водещите приоритети на КАМ-04 ООД са...
Повече