Назад Начало Продукти Органайзери

Органайзери

Филтри
27 Продукта
Сортирай
На страница по

Контейнери за съхранение

Едно от новите попълнения в продуктовата гама на фирма Кам – 04 са контейнерите за съхранение с марка kamfix. В зависимост от предпочитанията и нуждите, при нас ще откриете различни видове и размери, с чекмеджета или изцяло отворени.

Контейнерите са предназначени за съхранение на крепежни елементи и дребни детайли. Те са оптимално решение за спестяване на място и прегледност на артикулите. Подходящи са за използване в магазин, работилница, складова база, производствен цех и други. Контейнерите могат да стоят самостоятелно или свързани един с друг хоризонтално или вертикално. Намаляват и оптимизират пространството за складиране и изграждат стабилна и сигурна конструкция. Свързването е възможно САМО при еднакви по размер контейнери. Изработени са от пластмаса – полистирен.

 КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ        Контейнери за съхранение               Контейнери за съхранение

Органайзери

Като представител на фирма Arras Construction Furniture OU – Естония, Кам 04 предлага най- новата серия продукти с марка Arras for home. Богата гама от органайзери, включваща различни видове куки, кошници, рафтове и панели, подходящи за всеки дом, гараж или работилница. Изключително лесни за монтиране, с възможност за фиксиране директно върху стена или релса. Те са удобно и компактно решение за съхранение на инструменти, спортно оборудване и др. в помещения с ограничено пространство. Изборът, който е създаден, включва продукти за всички нужди на вашето домакинство за съхранение, за да организира ежедневието ви.

Куки – единична, единична на вълни, двойна,  двойна на вълни, вертикална, J-кука, триъгълна кука, двойна извита кука. Подходящи за:

Инструменти и аксесоари:  (чук, акумулаторна бормашина, ръчен трион, гребло, лопата, принадлежности за барбекю, моп, бъркалки за сауна, работно облекло и др.

Спорт и хоби: скутер, лятна детска количка, китара, гуми.

Два елемента заедно : Велосипед, ски, сноуборд , голф оборудване.

Кошници и рафтове – дълги кошници, дълбоки кошници, телени рафтове и стенни панели

Подходящи за:

Стоки за дома: перилни и почистващи препарати, кърпи, мопове, работни ръкавици, градински пособия, чаршафи, бельо, дрехи, буркани, бутилки .

Спорт и хоби: фризби, тенис топки, аксесоари за колоездене, играчки и др.

КУКИ                 КОШНИЦИ