Назад Начало Продукти Гайки

Гайки

Филтри
11 Продукта
Сортирай
На страница по

Гайки

Гайките се използват за свързване (съединяване) на два или повече елемента. Тези крепежни елементи не могат да бъдат използвани самостоятелно, тъй като представляват стоманена пластина с кръгъл отвор, от вътрешната страна на който има резба. Затова гайките се използват винаги с болтове или шпилки и заедно образуват винтово съединение.

Гайките се предлагат в голямо разнообразие от размери и видове, като сред най-разпространените видове са шестостенна, калпачата, удължена, стопорна, крилчата, квадратна, фланцова, ринг, с шипове и други. Разнообразието от размери и материали, от които се изработват, както и предназначението на гайките е огромно, което понякога може да бъде много объркващо.

За да не се бъркате и за да откриете точно тези гайки, от които имате нужда за домашната работилница или за производството си, ние ви предлагаме да разгледате крепежните елементи, които предлагаме.

При нас ще откриете широка гама от гайки на много приятни цени и от високо качество. Всички гайки, които ние предлагаме са произведени от водещи производители на крепежни елементи, които не правят компромис с качеството на своите продукти.

Освен това ние можем да ви предложим висококачествени гайки с нашата търговска марка „kamfix”, която се е наложила на европейския и българския пазар.

При нас ще откриете голямо разнообразие от шестостенни, калпачати, удължени, стопорни, крилчати, квадратни, фланцови, с ринг, с шипове и други видове гайки на достъпни цени.

Разполагаме с огромна складова наличност от гайки с нашата търговска марка и с крепежни елементи от водещи производители, така че можем да реагираме веднага без значение от какво количество се нуждаете.

Нашите продукти предпочитани от частни и бизнес потребители у нас и в чужбина, тъй като ние държим на качествената изработка, бързото изпълнение на поръчките и коректните отношения със своите клиенти.

Гайките, които ние предлагаме са със сертификат за качество DIN, ISO и БДС.

Търсите качество, индивидуално отношение и добри цени на крепежните елементи? Ние ви очакваме!