Назад Начало Продукти Винтове

Винтове

65 Продукта

Винтове от КАМ-04 на изгодна цена

Винтовете са вид крепежни елементи, чието основно предназначение е да свързват и закрепват. Тези елементи са мултифункционални и могат да бъдат използвани за закрепване или позициониране на различни детайли от метал, дърво, бетон, PVC и други.

Винтове се изработват от различни материали, но най-често от стомана, неръждаема стомана, метални сплави, месинг и други.

Според предназначението си винтовете могат да бъдат самонарезни и самопробивни.

Размерите се обозначават, като на винтовете се посочват диаметърът и дължината на тялото в милиметри.

Ако имате нужда от висококачествени винтове на добри цени, при нас ще откриете всичко, от което се нуждаете. Ние можем да ви предложим пълната гама от винтове за дърво, сухо строителство, за метал, PVC, бетон и други.

Компанията ни е сред водещите доставчици и дистрибутори на крепежни елементи (в това число и винтове) от популярни и доказали се на световно ниво производители на крепежни елементи. Освен това ние можем да ви предложим и винтове с наша търговска марка, които високо се ценят не само на родния, но и на международния пазар за продажба на крепежни елементи.

Винтове можете да откриете на доста места, но само ние можем да ви предложим не само изключително голямо разнообразие от крепежни елементи, но и винтове, които са изключително качествени.

Ние държим на качеството на предлаганите от нас продукти, затова не правим никакви компромиси. Всички продукти, които предлагаме притежават сертификати за качество в съответствие с изискванията на стандарти ISO, DIN и БДС.

Без значение дали се нуждаете от винтове за дърво, метал, бетон, сухо строителство, PVC, ние ви гарантираме, че при нас ще ги откриете. И то на високо качество и невероятни изгодни цени!