Назад Начало Продукти Дюбели

Дюбели

120 Продукта

Дюбели

Дюбелите представляват пластмасови или метални втулки с вътрешни резби. Монтират се в отвори и служат за закрепване на различни конструкции посредством винт.

Откакто преди повече от 35 години са се появили първите пластмасови дюбели, тези крепежни елементи не спират да се усъвършенстват и да намират приложение почти навсякъде. Разнообразието от дюбели е огромно, но предназначението им е едно - да осигуряват здрава връзка в конструкциите.

В зависимост от материала на конструкцията, която ще се закрепва се използват различни видове дюбели - класически (универсални), тип „пеперуда”, анкерни, самонавивни дюбели за гипсокартон, шарнирни дюбели, многофункционални дюбели за бетон и зидария, вътрешно резбовани дюбели и т. н.

Материалите, от които могат да бъдат изработени дюбелите са полиамид, пропиленово - етиленов кополимер, висококачествена стомана, месинг, неръждаема стомана и други сплави.

Тъй като разнообразието от видове дюбели е огромно, ако се затруднявате в избора на подходящите крепежни елементи, ние можем да ви помогнем.

От КАМ 04 не само можем да ви предложим пълната гама от дюбели, но и можем да ви дадем професионален съвет кой вид дюбели са подходящи за материала, който искате да скрепите.

 Високо качество на изключително достъпни цени.

Като вносители на крепежни елементи от водещи световни производители, ние можем да ви предложим наистина високо качество на дюбелите, които предлагаме.

Освен, че сме вносители, ние сме и производители на крепежни елементи. Нашата търговска марка kamfix се ползва с доверието на хиляди наши клиенти от страната и чужбина.

Имате ли нужда от доверен партньор при избора на подходящите дюбели, потърсете и ние ще се постараем да удовлетворим изискванията ви.

За нас високото качество на крепежните елементи е от голяма важност, затова не правим никакви компромиси, когато се отнася до качество на предлаганите продукти.